Català / Castellano    

Pla d'obres 2016 - Projecte de Rehabilitació

PROJECTE DE REHABILITACIÓ

Estem millorant les nostres instal·lacions per a tu, a través de la reforma, rehabilitació i millora de la façana i perímetre exterior


L’Hospital Plató està rehabilitant el seu perímetre i façana exterior amb la finalitat de millorar l’accessibilitat al centre sanitari. Les obres s’iniciaran el 28 novembre i tindran una durada aproximada de deu mesos. 

Les obres de rehabilitació consistiran a millorar l’accés i perímetre de l’edifici a través de l’enderroc del mur exterior, amb la finalitat d’obrir l’espai al barri i oferir espais de lleure als veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi a la zona del jardí de l’Hospital. Les obres respectaran la protecció medi ambiental i es replantarà el jardí amb l’espècie prunus. També es rehabilitarà la façana i es millorarà l’accés de les ambulàncies a les urgències del centre. 

Provisionalment i en una primera fase (de durada aproximada de 5 mesos), l’entrada principal estarà ubicada, de forma provisional, al carrer Copèrnic 66 – 68.


Gràcies per la seva col·laboració. Preguem disculpin les molèsties que el projecte de rehabilitació els pugui ocasionar. Posem a la seva disposició un correu electrònic de contacte i un telèfon amb la finalitat que ens puguin fer arribar les seves consultes, suggeriments i/o altres comentaris al respecte: 

correu electrònic: remodelacioexterior@hospitalplato.com

telèfon: 93 306 99 13

 

Copyright 2017 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa